ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Mobile: 6944361990
Email: baziotopoulos@windowslive.com
Διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 28, Κόρινθος
Fax: 27410- 72803
website: www.baziotopoulosleonidas.blogspot.com


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

Ακούμε συνεχώς το τελευταίο καιρό διάφορες "σειρήνες" που έχουν να κάνουν με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό.  Ο δήμαρχος έχει αποδείξει όλο αυτο το διάστημα που βρίσκεται στον δημαρχιακό θώκο ότι και σθένος έχει και συνέπεια και υπευθυνότητα και αποτέλεσμα!!!  Τα έργα και οι πράξεις του αποδεικνύουν πόσο πολύ θετικός έχει υπάρξει για την πόλη μας. Μην ξεχνάει κανείς τα έργα που έχει κάνει για την Κόρινθο, για το ταμειακό πλεόνασμα που υπάρχει (12.000.000 ευρώ) που το ζηλεύουν πάρα πολλοί άλλοι Δήμοι ανά την Ελλάδα, αλλά και για εκείνα τα έργα που έχουν σχεδιαστεί και που πρόκειται να γίνουν στο άμεσο μέλλον. Ο Δήμαρχος κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Η αντιπολίτευση λοιπόν με φτωχά επιχειρήματα και λασπολογίες δείχνει την πολιτική της γύμνια και με το να "λαϊκίζει" δεν μπορεί  να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου και τον ίδιο τον δήμαρχο και το τεράστιο έργο που έχει συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια επί δημαρχίας Πνευματικού. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. H κριτική είναι αρεστή όταν εκφράζεται με εναλλακτικές λύσεις και με αξιόπιστες χειροπιαστές προτάσεις. Η ουτοπική κριτική και η λασπολογία είναι προϊόν έλλειψης σοβαρότητας και φαντασιόπληκτης λογικής. Η "πορεία ευθύνης" που έχει χαράξει ο Αλέξανδρος Πνευματικός όλο αυτό το καιρό συνεχίζεται αμείωτα και σθεναρά, πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη και τον Δήμο. Διεκδικούμε για άλλη μια φορά τον Δήμο με σχέδιο, έργα και αξιόπιστες πολιτικές έχοντας κύριο γνώμονα πάντα το συμφέρον του Κορίνθιου πολίτη.

Τα έργα μας αποδεικνύουν τα λόγια μας !!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Αρχή υλοποίησε μια σειρά παρεμβάσεων πρωτοφανούς έκτασης για τα δεδομένα όχι μόνο της Κορίνθου και του νομού μας αλλά και της Ελλάδας.
Ήδη υπάρχουν πάρα πολλά έργα που έχουν περατωθεί, άλλα πού βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθούν και αρκετά εκείνα που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον.
Η δυνατότητα αυτή υπάρχει γιατί ο Δήμος Κορινθίων είναι ένας πανίσχυρος οικονομικά Δήμος, ο οποίος είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει είτε έργα αιχμής για την ανάπτυξή του, όπως το παραλιακό μέτωπο, είτε αυτά που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών, τόσο στα μικρά δημοτικά διαμερίσματα οσο και στα μεγαλύτερα.
Επίσης, έχει ήδη κάνει πράξη και έχει υποβάλλει τεχνικά δελτία με ολοκληρωμένες προτάσεις για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ούτως ώστε, η Κόρινθος τα επόμενα χρόνια να τύχει γενναίας χρηματοδότησης για έργα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναπτυξιακή της πορεία και στην αισθητική της αναβάθμιση.
Επιπλέον, υπάρχουν πόροι οι οποίοι έχουν δεσμευτεί στα ταμεία του Δήμου μας και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε μικρά και μεγάλα έργα στη περιφέρεια ακόμα και του πιο απομακρυσμένου χωριού για να αισθανθούν οι συνδημότες μας ότι είναι ισότιμοι πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Κορινθίων.
 
                                                                                              από το γραφείο τύπου

Αναπλάσεις στις γειτονιές της Κορίνθου !!!

Ξεκίνησαν οι εργασίες Αναπλάσεων στις συνοικίες της πόλης της Κορίνθου. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.700.000 €, το οποίο μετά τη δημοπράτησή του και τον προσυμβατικό έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο, συμβασιοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Με το έργο αυτό αλλάζει ουσιαστικά η εμφάνιση της πόλης, όχι μόνον στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις γειτονιές, όπως ακριβώς πράττει η Δημοτική Αρχή όλη αυτή την τετραετία.
Ήδη τα συνεργεία του εργολάβου βρίσκονται σε πλήρη δράση στην περιοχή της Ιωνίας (Συνοικισμού) με την ανάπλαση στις περιοχές των πλατειών Σμύρνης (στο Βράχο), Κουντουριώτου (απέναντι από το Νοσοκομείο) και Σταύρου Ηλιόπουλου. Ακολουθούν οι εργασίες στην είσοδο της πόλης (περιοχή Δέλτα) , στην Λ. Κορίνθου και στις υπόλοιπες καθέτους της περιοχής του Συνοικισμού.
Τις αμέσως προσεχείς ημέρες αρχίζουν οι εργασίες και στις δημοτικές οδούς Κροκιδά , καθώς και στην Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Οι εργασίες που εκτελούνται είναι η κατασκευή νέων καλαίσθητων και σύγχρονων πεζοδρομίων, δενδροφύτευση και ηλεκτροφωτισμός.
Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους, που αποδεικνύει την οικονομική ευρωστία του Δήμου και τη δυνατότητά του να εκτελεί μεγάλα και σοβαρά έργα από τα ταμεία του Δήμου.
Θεωρούμε δεδομένη τη κατανόηση των συμπολιτών μας από την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν μέχρι την αποπεράτωση, αλλά τα έργα μένουν και είναι για το καλό της πόλης και όλων των Κορινθίων και των επισκεπτών .

                                                                              από το γραφείο τύπου

4.000.000 ευρώ για την ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη της Κορίνθου

Κόρινθος 22-09-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη, 22-09-2010, στο Δημοτικό Κατάστημα Κορίνθου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χατζημιχάλης με την συνοδεία υπηρεσιακών στελεχών και τεχνικών συμβούλων της περιφέρειας. Ο λόγος της άφιξής του αφορά την χρηματοδότηση έργων για την ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της πόλης της Κορίνθου, ύψους 4.000.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύεται ότι η Δημοτική Αρχή έχει την ικανότητα να βρίσκει τους απαραίτητους πόρους, είτε από κονδύλια της Ε.Ε. είτε από την σωστή διαχείριση των οικονομικών της, εξοικονομώντας τα απαραίτητα ποσά για την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων της έργων.
Η Δημοτική Αρχή θα ανακοινώσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα έργα που θα υλοποιηθούν και θα δώσει την δική της απάντηση σε όσους επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας από την καθημερινότητα και τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας. Αυτοί που επιχειρούν μία «παραπλανητική αντιπολιτευτική τακτική», είναι εκείνοι που έως τώρα δεν έχουν καταθέσει ούτε μια πρόταση για την ανάπτυξη του Δήμου μας αλλά και για την αναβάθμιση συνολικά της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είναι οι ίδιοι που με μίζερο τρόπο προσπαθούν να ανακαλύψουν άτυχα συμβάντα ηλικιωμένων ή παιδιών αγνοώντας ή παραβλέποντας επιδεικτικά, το μεγάλο έργο που επιτελείται στο Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή, αντιθέτως από αυτούς που δεν έχουν πείσει κανένα για την πολιτική τους, έχει προτάσεις αλλά και εμπειρία για τον μελλοντικό Δήμο Κορινθίων όπου, παραλλήλως έχει επιμελώς φροντίσει μέσα από τη σωστή διαχείριση των κονδυλίων είτε αυτά προέρχονται από τον Δήμο είτε από Εθνικούς πόρους, να μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί τους στόχους που έχει προγραμματίσει, αναβαθμίζοντας το Δήμο μας και κατατάσσοντας τον σε έναν από τους πρώτους σε όλη της Ελλάδα.
 
                                                                                              από το γραφείο τύπου