ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Mobile: 6944361990
Email: baziotopoulos@windowslive.com
Διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 28, Κόρινθος
Fax: 27410- 72803
website: www.baziotopoulosleonidas.blogspot.com


Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

είναι καιρός να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μια πόλη με ουσία, με ελπίδα, με όραμα, με ανάπτυξη σε κάθε τομέα. Μιά πόλη που θα συνεχίζει να προσφέρει, να είναι δίπλα στο κάθε πολίτη και να αναπτύσσει ακόμα πιο πολύ έργο και  να μεριμνά για όλα  τα προβλήματα, άμεσα, χωρίς σκοπιμότητες και αμερόληπτα. Είναι αδύνατο και αδιανόητο να εθελοτυφλεί κανείς σε καίρια ζητήματα και προβλήματα του τόπου μας. Χρειάζεται διαρκής ενασχόληση και συμμετοχή πάντοτε σε κάθε ζήτημα που  απασχολεί όλους μας καθημερινώς και αμείωτος αγώνας. Κανείς δεν επαναπάυεται και κανείς δεν περισσεύει..!!! Επίσης, η δράση και η συμμετοχή όλων μας, και ειδικότερα της νεολαίας είναι αναγκαία. Είναι ώρα για περισσότερη δράση, για περισσότερη κοινωνική ευθύνη, μακριά απο σκοπιμότητες και φαυλότητες.


Ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος δεσμεύομαι: 

  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης της πόλεως (πχ. τουριστικό λιμάνι, συμμετοχή και διαφήμιση της πόλης σε εγχώριες και διεθνής εκθέσεις, ανάπτυξη τουριστικών προγραμμάτων κλπ). 
  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε πολιτιστικά θέματα (πχ. συνεχείς πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την τέχνη του θεάτρου, της μουσικής, την φωτογραφία κ.α., ανάδειξη και υποστήριξη αρχαιολογικών χώρων/μνημείων, κλπ)
  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε περιβαλλοντικά ζητήματα (πχ. διαχείριση απορριμάτων, πράσινη ανάπτυξη, διαχείριση υδάτινων πόρων, κλπ).
  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε θέματα αθλητισμού (υποστήριξη τοπικών συλλόγων και αναπτυξη αυτών).
  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε θέματα τοπικής επιχειρηματικότητας, επενδύσεων και υποδομών
  • Με ενεργή συμμετοχή μου σε κοινωνικά ευαίσθητα ζητήματα του πολίτη (πχ. ανεργία, εθελοντισμός και υποστήριξη εθελοντικών οργανώσεων, στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας και προτάσεις για καλύτερη αντιμετώπιση απο όλους και ειδικότερα για άτομα με ειδικές ανάγκες).
  • Με ενεργή, αμείωτη συμμετοχή μου και με υπευθυνότητα σε κάθε ζήτημα του πολίτη, για τον κάθε πολίτη !

Στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές, αισθάνθηκα την ανάγκη για προσφορά στο τόπο που έχω γεννηθεί και μεγαλώσει. Δεν βάζω υποψηφιότητα επειδή μου το επέβαλλαν, ή οτιδήποτε άλλο. Βάζω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος επειδή το ήθος μου, ο χαρακτήρας μου και η παιδεία μου με ωθούν ώστε να μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ για ένα καλύτερο μέλλον, να μπορέσω να δώσω ακόμα περισσότερη πνοή, όραμα και ελπίδα στην πόλη μου και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους και στις ευπαθείς ομάδες της τοπικής μας κοινωνίας. Ως ταπεινός και απλός "στρατιώτης" με αμείωτη όρεξη και θέληση, είναι ώρα για δράση. Τέλος, επικροτώ κάθε προσπάθεια συμπολιτών μας, είτε αυτοί ανήκουν σε κάποιον άλλο πολιτικό συνδυασμό είτε όχι, που θα έχουν θέληση για συζήτηση σε καίρια ζητήματα της πόλεως και ανάπτυξη ιδεών και προτάσεων για το καλό αυτού του τόπου.