ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Mobile: 6944361990
Email: baziotopoulos@windowslive.com
Διεύθυνση: Αποστόλου Παύλου 28, Κόρινθος
Fax: 27410- 72803
website: www.baziotopoulosleonidas.blogspot.com


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!!!

O Δήμος Κορινθίων συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους σε όλη την Ελλάδα, που τα οικονομικά του βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ένα πλεόνασμα της τάξεως των 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Είναι ένας από τους ελάχιστους Δήμους της Χώρας μας, που η χρηστή διαχείριση των οικονομικών όλων των Υπηρεσιών, τον έχουν φέρει σε αυτή την αξιοζήλευτη θέση.
Εκ του αποτελέσματος λοιπόν, η καλή αυτή εικόνα πιστώνεται στο σημερινό Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό ο οποίος αποδεικνύεται ότι, τελικά είναι το κατάλληλο πρόσωπο στη κατάλληλη θέση.
Επίσης, οι προσεκτικές επιλογές των παρεμβάσεων και των έργων που υλοποιούνται σε όλα τα «μήκη και τα πλάτη» του Δήμου, καθώς επίσης και η επιλογή των κατά καιρούς συνεργατών του, απέφερε μόνο θετικά αποτελέσματα.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι, με την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Δημοτική Αρχή βρήκε στα ταμεία του Δήμου ένα αποθεματικό της τάξεως μόλις των 700.000 ευρώ.
Δηλαδή, η κυβερνώσα Δημοτική Παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού «Πορεία Ευθύνης», κατάφερε να υλοποιεί καθημερινά πάρα πολλά έργα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας και ταυτόχρονα, να έχει στα ταμεία της πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό το γεγονός είναι πρωτόφαντο για τον Δήμο μας, να διαθέτει αυτό το εκπληκτικό πλεόνασμα που το ζηλεύουν Δήμοι με έσοδα περισσότερα από το Δήμο μας ή με πληθυσμό απείρως μεγαλύτερο από την Κόρινθο.
Επίσης, με συνετή πολιτική εξοικονομούνται καθημερινά οι απαραίτητοι πόροι που θα διατεθούν όχι μόνο για να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα στη Κόρινθο αλλά και εκείνα, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο νέο διευρυμένο Δήμο Κορινθίων.
Με άλλα λόγια, η «Πορεία Ευθύνης» είναι πραγματικά μία πορεία ευθύνης και προόδου του Δήμου μας και απευθύνεται σε όλους τους Κορίνθιους συμπολίτες μας.
Επιπλέον, αυτή η πορεία που πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί, έχει σκοπό να ολοκληρώσει το θετικό της έργο, ώστε ο Δήμος Κορινθίων να γίνει ένας από τους πρώτους και υποδειγματικούς Δήμους της Ελλάδας και της Ευρώπης.